Tudni szeretné mennyit ér vállalata? Itt az alkalom, hogy utánanézzen!

Mennyit ér a vállalata? Mennyit fizessen a vevő és mennyit kérjen az eladó a cégért? Milyen stratégia biztosítja a legnagyobb értéket a tulajdonos számára? Ki lehet potenciális vevő a cégemre? Milyen kilátások várnak egy induló vállalkozásra? Ha ezek a kérdések foglalkoztatják, akkor mindenképpen érdemes szakértő segítségét igénybe vennie, hogy közösen találják meg a válaszokat. Az Equilor Corporate Finance szakértői sokéves tapasztalattal a hátuk mögött állnak a rendelkezésére.

A több mint 25 éves Equilor csoport Corporate Finance területtel foglalkozó munkatársai naprakész, komplex ismeretekkel és jelentős tapasztalattal rendelkeznek a fenti és a hasonló kérdések professzionális és megbízható megválaszolásához.

Az Equilor szakértői sikeres stratégiák kialakításával támogatják a döntéshozókat, és megtervezik az erőforrások hatékony allokációját a szervezeten belül. Szofisztikált és korszerű modellezési és értékelési módszertanok alkalmazásával pénzügyi modelleket készítenek abból a célból, hogy a vállalatvezetők, cégtulajdonsok képesek legyenek előre jelezni a tőkeallokációs döntéseik eredményeit. Mindezeken felül az Equilornál részletes, alapos üzletértékelési jelentéseket készítenek az ügyfelek számára, biztosítva, hogy a kapott bizalmas információk ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe. Ezek a jelentések az eszközök vásárlása és eladása során nyújtanak segítséget. Az értékelési és pénzügyi modellek a vállalat hosszú távú működésének alapos megismerésén és megértésén nyugszanak, amivel hozzájárulnak a cég tevékenységének támogatásához és nehezebb működési környezetben való működéséhez is.

Az Equilor Corporate Finance szakemberei a kívánt üzleti cél elérésének érdekében a következőkre koncentrálnak:

  • A társaság finanszírozási portfóliójának átvizsgálása
  • Organikus és felvásárláson alapuló növekedési stratégiák azonosítása
  • Komplex, az ügyféltársaság sajátos jellegzetességeit szem előtt tartó vállalati megoldások

További információért keressen minket bizalommal: http://www.ecf.hu/elerhetosegek/

 
Hirdetés átugrása →