Changing reality - az útkeresésre, újratervezésre fókuszál a SMART 2023 konferencia

Napjaink egyik legnagyobb kihívása elengedni a megszokott, jól ismert mintákat, berögződéseket, és új utakat, nézőpontokat keresni helyettük. A 2023. április 26-án a budapesti Akváriumban megrendezésre kerülő SMART 2023 konferencia előadói is ezt a témát járják körül Nancy Rademaker, az ügyfélközpontú innováció nemzetközi hírű előadójának keynote beszédét követően. Az IVSZ népszerű B2B üzleti eseményén szó esik majd arról, milyen hatással lesz a Metaverzum, az MI-technológiák és a decentralizált gazdaság az egyes szektorok jövőjére. Az előadók arra is választ keresnek, hogy miként lehet fenntartható világot alkotni egy alapvetően fenntarthatatlan környezetben, illetve hogyan változik meg a gazdaság és az üzlet a valós és a virtuális világ határának elmosódása nyomán.

A SMART 2023 az ország egyik legnagyobb jelentőségű B2B üzleti eseménye, amely az előadások, panelbeszélgetések mellett a személyes találkozásokról, üzleti lehetőségekről és a piac megismeréséről is szól. Az IVSZ szakmai konferenciájának idei témája a changing reality, hiszen az alapjaiban megváltozó körülmények nyomán a megszokott, jól ismert mintákat, berögződéseket sok esetben el kell engednünk, hogy új utakat, nézőpontokat keressünk helyettük. Ennek nyomán pedig azt is újra kell gondolnunk, amit a világról, a technológiáról, az üzletről tudunk - amiben a 2023. április 26-án 9:00-tól 17:00-ig az Akváriumban zajló SMART 2023 konferencia előadói is segédkezni fognak.

Dr. Vinnai Balázs elnök és Tajthy Krisztina, az IVSZ főtitkárának megnyitóját követően Nancy Rademaker nemzetközi keynote speaker tartja meg napindító előadását. Ebből a nézők megtudhatják majd, hogy az előrelépéshez a vállalkozásoknak miért kell  felhagyniuk a hagyományos, lineáris gondolkodásmóddal és megfordítaniuk, ügyfélközpontúvá tenni az üzleti modelljüket. Rademaker szerint manapság a hangsúlyt az emberi oldalra kell emelni, ugyanis az ügyfélközpontúság kulcsfontosságú egy olyan korban, ahol mindenki számára elérhető szinte minden.

Volt Lokál - Virtuális vs. valóságos teremben három érdekes előadás is elhangzik majd a Metaverzum jövőnket befolyásoló hatásairól: Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója és Hanyecz Imre, az AerinX nevű, mixed reality-alapú megoldásokat fejlesztő cég társalapítója egyaránt a Metaverzum ipari alkalmazási lehetőségeiről tartanak előadást, és a témában panelbeszélgetés is zajlik majd. A virtuális és a tényleges valóság kapcsolata is több előadás témája lesz: Turányi-Vadnay Szabolcs, a Fantastigo ügyvezetője az üzlet felől közelíti a témát, Koren Balázs, a ProSuli szakmai vezetője pedig az MI és a tanulás viszonyát taglalja majd. A szekció fireside-chatjének témája pedig a BNPL, vagyis a vedd meg, és fizess később szolgáltatások szerepéről  beszélget Lemák Gábor fintech-szakértő az IzzyPay és a PastPay szolgáltatók képviselőivel.

Kis Hall - Üzlet és pénz jövője különteremben Kalocsai Kornél, a Blockchain Magyarország Egyesület elnöke a tokenalapú gazdaságról és a cégek web 3-ra való felkészítéséről beszél majd, Gaál Norbert, a Magyar Bankholding Innovációs és research vezetője pedig a centralizált és decentralizált gazdaság csatájáról ad helyzetképet.

Az Arany Hall teremben fenntarthatósági és adatalapú szekciók várják a résztvevőket: szó lesz itt például az adatalapú gyógyszerfejlesztés kihívásairól,  Papp Dávid, a Persio automatizációs platform szakértője pedig arról beszél majd, milyen lehetőségeket kínál az OpenAI platform az appfejlesztőknek. Nagy Nelly, a My Food Protocol alapítója bemutatja majd, hogy startupjának fejlesztés alatt álló, mesterséges intelligenciát használó platformja miként szolgáltat személyre szabott, betegség-specifikus étrendi protokollokat.

Érdekes témával érkezik az Agroloop ügyvezetője, Percze Rajmond: előadásából kiderül majd, hogy mely rovarokat lehet értékes takarmányként hasznosítani, és melyek alkalmatlanok erre. Horváth Domokos, a Greenformatics Solutions Chief Operating Officer-ének előadásából pedig azt tudhatják meg az érdeklődők, hogy pontosan mit is értünk fenntartható fejlesztés és zöld IT alatt.

Hirdetés átugrása →