Több száz keresztény vállalkozó találkozik a fővárosban

Keresztény vállalkozók gyűlnek össze május 29-én Budapesten az immár hatodik alkalommal megrendezett Országos Keresztény Vállalkozói Konferencián. Az esemény sajátos módon kapcsolja össze az üzletet és a lelkiséget, a színpadon ugyani vállalkozók és egyházi személyek váltják majd egymást.

„Az előadások alapján ez egy menedzsmentkonferencia” – mondta el Sipos Zoltán főszervező. - „Előadóink szakértők és vállalatvezetők, akik megosztják tudásukat. De emellett helyet kap a programban a keresztény értékelvűség is, mert azt valljuk, hogy helye van a keresztény gazdaságetikának a piacon.”

Az idei előadók között van prof. dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, Keleti Arthur AI-szakértő és jövőkutató, de a kerekasztal-beszélgetésben vesz részt Szabados Richárd, a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség ügyvezetője is.

Több vállalkozó is megosztja majd tapasztalatait, így például Kemenes Edith, a Kemenes Cukrászat tulajdonosa, Gyaraki József, a REGIO játékkereskedés alapító ügyvezetője és Mihályi Magdolna, a Jobtain ügyvezetője. Színpadra lép Batthyány-Schmidt Margó és dr. habil Papp Miklós atya is. A műsorvezető Gundel Takács Gábor lesz. A keresztény értékrendű vállalkozók szervezett kapcsolatépítés keretében ismerkedhetnek majd meg egymással az esemény során.

A konferencia programja itt érhető el: https://keresztenyvallalkozo.hu/

Hirdetés átugrása →