Versenghetnek az energiaipari projektek

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) támogatásával működő InnoEnergy vállalat innovatív projekteket vár az Investment Round 2017 fenntartható energiaipari befektetési programjába.

InnoEnergy olyan, a fenntartható energiagazdálkodást megvalósító projektek jelentkezését várja, amelyből 5 éven belül piaci termék vagy szolgáltatás válhat.

 

Az InnoEnergy a piacra lépési folyamatot 160 tagú európai projektpartneri hálózatával, nemzetközi piaci ismeretekkel, vevői kapcsolatrendszerrel, valamint akár 5 millió eurós befektetéssel tudja segíteni.

 

Az InnoEnergyn keresztül a teljes, kidolgozott és benyújtott projektköltségvetés 20-80 százaléka finanszírozható a projektben rejlő lehetőségeknek megfelelően. A befektetési programra október 23-ig lehet jelentkezni.

 

Az Investment Round célja a fenntarthatóságot és környezetvédelmet szem előtt tartó európai energiastratégia (SET-Plan) minél gyorsabb és hatékonyabb megvalósítása. A program 2011-es elindítása óta az InnoEnergy 170,5 millió euró befektetésével 90 termék fejlesztésében, 3 gyártóüzem felépítésében, 77 szabadalom bejelentésében és 323 szervezet összekötésében segített – olvasható az MTI beszámolójában.

Hirdetés átugrása →