Prémium használtautó-szalon nyílt Budapesten

A BMW Group Magyarország ügyvezetője nyitotta meg az AutoWallis csoportba tartozó prémium szolgáltatásokat és exkluzív körülményeket kínáló új egységét, a Wallis Prémium Használtautó Centert. A budapesti Könyves Kálmán körúton nyitott kereskedésben a Wallis Motor Pest és Duna szalonok BMW Premium Selection, MINI Next és más használtautó-kínálata érhető el. Az új kereskedésben kiemelt szintű környezettel, kényelemmel és szolgáltatásokkal találkozhatnak a vásárlók. A fejlesztéstől a használtautó értékesítés további növekedését várja az AutoWallis.

Újabb jelentős szolgáltatásbővítést hajt végre a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett AutoWallis azt követően, hogy a csoport leányvállalata két évvel ezelőtt megnyitotta Közép-Európa legmodernebb és egyik legnagyobb BMW-márkakereskedését. Székely Gábor, az AutoWallis befektetési igazgatója elmondta, hogy a magyar autópiac dinamikus bővülését kihasználva a csoport ezúttal a használtautó-piacban rejlő lehetőségeket kívánja még jobban kiaknázni azzal, hogy folyamatosan közel 60 prémium kategóriás használt gépkocsival várja a Wallis Motor Duna új szalonjának ügyfeleit. Hozzátette, hogy már rövid távon a használtautó-forgalom közel 20 százalékos bővülését várja a csoport Magyarországon. A használtautó-kereskedelem a Wallis Motor Pest és Wallis Motor Duna autó értékesítési árbevételének mintegy 18 százalékát adja, és az elmúlt években folyamatosan a piaci átlag felett növekedett. Székely Gábor kiemelte, hogy a csoportba tartozó Wallis Motor Duna és Pest 2018-ban 550 darab használt autót értékesített, ami a teljes autóértékesítési árbevételének mintegy 18 százaléka volt. A használtautó kereskedelem az elmúlt években folyamatosan a piaci átlag felett növekedett, így a tavalyi számokat idén is szeretnénk jelentősen túlteljesíteni.

 

A Wallis Prémium Használtautó Centert Massimiliano Di Silvestre, a BMW Group Magyarország és Antal Péter, a Wallis Motor Duna és Pest ügyvezető igazgatója nyitotta meg. Az új szalon megnyitóján elhangzott, hogy az ügyfelek Magyarországon egyedülálló méretű használtautó-kínálatot érhetnek el prémium környezetben: 24 hónapos jótállással, igazolt járműtörténettel, 6 hónap vagy 10.000 km-ig ingyenes karbantartással szervizelt autókat lehet megvásárolni. Az új helyszínen a BMW Premium Selection mellett a MINI Használtautó Next program is az elsők között vált elérhetővé az országban, melynek keretében a MINI modellekhez is ugyanazon előnyök és szolgáltatások társulnak. A BMW márka és a Wallis csoport 25 éves kapcsolatra tekint vissza Magyarországon. A gépjármű-kereskedő vállalat 2016-ban Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb – több mint 5000 négyzetméteres –, és egyben legmodernebb, egyedülálló építészeti megoldásokkal büszkélkedő BMW és MINI márkakereskedését adta át a Hungária körút 95. szám alatt. A legújabb standardok szerint felújított Wallis Motor Duna mellett elhelyezkedő Wallis Prémium Használtautó Centerben magasan kvalifikált, teljes körű szervizszolgáltatást, külön finanszírozási- és biztosítási ügyintézést is kínáló személyzet segíti az ügyfeleket a megfelelő jármű kiválasztásában.

Hirdetés átugrása →