Megjelent a K&K magazin áprilisi száma

Már kapható a K&K magazin legújabb száma, amelyben többek között a generációváltásról, a Magyarországon is gondot okozó fluktuációról, valamint a 21. század digitális kihívásairól is olvashat.

A K&K magazin áprilisi számában fókuszba került a generációváltás, ennek kapcsán érdekes információkat, tanácsokat kaphatnak az olvasók, valamint a sok céget megrázó eseményen már sikeresen túllépő, hazai vállalkozások vezetői is megosztják tapasztalataikat, és a közelgő Családi vállalkozások napja elnevezésű konferencia előadóit is bemutatjuk.

 

Emellett annak is utánajártunk, hogy mi okozza a hazai cégek által is észlelt, nagymértékű fluktuációt, és persze az is kiderül cikkünkből, hogy mire vágynak a munkavállalók, mivel lehet hosszútávon megtartani az értékes munkaerőt.

 

A versenyképesség javítása egyre fontosabb nemcsak a magyar gazdaság, hanem a hazai kkv-szektor számára is, ennek pedig a digitalizáció lehet a kulcsa. Hogyan állunk ezen a területen, mit kellene másként csinálni? A K&K magazin áprilisi számából ezt is megtudhatja.

Hirdetés átugrása →