Fókuszban a cégutódlás

Szembe kell néznünk a ténnyel: még az évtizedek óta sikeresen működő magyar családi vállalkozások sem tudják megkerülni az utódlás kérdését. Az Utódlási workshopon hasznos tudással gazdagodhatnak a résztvevők.

A téma kényes – a halogatás viszont romba dönthet prosperáló cégeket, ezért az első lépést az alapítóknak kell megtenniük. Ha Ön azzal a tudattal szeretne visszalépni az operatív feladatoktól, hogy cége biztonságos keretek között működik tovább, akkor érdemes ellátogatnia az Utódlási workshopra.

 

A workshop egyetlen intenzív és interaktív napja alatt azonnal használható, elméletben megalapozott, gyakorlatban kipróbált, naprakész tudást kapnak a résztvevők, amelyekkel felkészülten nézhetnek szembe a cégutódlással kapcsolatos lehetőségekkel és kihívásokkal. Mindezt szakértő előadókkal, praktikus és gyakorlatias formában, mellébeszéléstől mentes előadásokkal, kellemes környezetben, hasonló kihívással küzdő cégtulajdonosok társaságában.

 

A minőségre a KKV Műhely és a Salzmann & Partners szakmai együttműködése valamint a 2004-óta végrehajtott számos sikeres utódlási folyamat a garancia.

 

Részletek és jelentkezés itt.

Hirdetés átugrása →