Megjelent: A legsikeresebb magyar vállalkozások

Legsikeresebb magyar vállalkozások! Állócsillagok és újhullámos trónkövetelők. Hogyan lettek milliárdos vállalkozássá. Már megvásárolható a K&K Magazin és az Alinea Kiadó gondozásában megjelent könyv. 

Missziónknak tekintjük, hogy megmutassuk a magyar sikertörténeteket, Hogy hogyan lettek induló vállalkozásból jó pár év alatt sikeres vállalattá. Igyekszünk megmutatni a cégek mögött az alapítókat, hiszen a személyiségük, jövőképük mindig meghatározó. De persze ma már nemcsak ők, illetve a stafétát tőlük átvevő utódaik a főszereplők. Könyvünkben bőségesen olvashatnak olyan fiatal vállalkozókról, akik 10 éven belül indultak, és ma már bőven a milliárdos bevételű cégeket irányítanak.

Sokan közülük az online piacon működnek, hiszen jól látszik, hogy míg 30 évvel ezelőtt a privatizáció jelentette a kitörési pontot sokak számára, addig az elmúlt egy évtizedben a digitalizáció. Van köztük, amelyik az online számlázóprogramok területén lett meghatározó játékos, van, amelyik a banki termékek összehasonlításával vagy online játékkereskedőként lett komoly szereplő. De ugyanígy képviselteti magát a szépségipar, a diétaszektor vagy éppen egy hobbi-főzőiskola. Minden eddigieknél szélesebb a paletta, és érdekes személyiségekben sincs hiány.

Emellett a legjobb szakértők, gyakorlott tanácsadók írásai is helyet kapnak könyvünkben. Igyekszünk ugyanis praktikus tudást is adni a magyar középvállalkozások képviselői számára, hogy a mainál is professzionálisabban működjenek. Hogy a pénzügyek, az innováció és a digitalizáció területén is tartsák a lépést a konkurenciával. Hogy sikeresen ki tudják használni az új, kínálkozó lehetőségeket. Tartsanak velünk.

Ha velünk tartanak, nemcsak érdekes történeteket ismerhetnek meg, de biztosak vagyunk abban is, hogy inspiráló gondolatokkal gazdagodnak.

Rendelje meg most 17 százalékos kiadói kedvezménnyel, mindössze 4980 forintért.

Alinea Kiadó

Az Alinea Kiadó 20 éve alakult magyar könyvkiadó. Elsősorban a „pénz, gazdaság, üzlet” témakörben ad ki könyveket. Tőzsdei és befektetési témájú nemzetközi bestsellerek magyar kiadásai mellett több kiadást megért hazai pénzügyi, befektetési könyvek is szerepelnek kínálatában.www.alinea.hu

Fő támogatónk: 

 

Szakmai támogatóink: 

        

 

Hirdetés átugrása →