5 ok, ami miatt most érdemes kisteherautót vennie

Mikor álmodozott róla utoljára, hogy lecserélje céges autóját? Na és a céges teherautóját?! Pedig ez utóbbin sokszor nagyobb mértékben múlik vállalkozása sikere – van 5 érvünk, hogy miért áprilisban érdemes váltania! (x)

 

1. OK: 100.000 FORINT ÉRTÉKŰ PRAKTIKER UTALVÁNY

Mikor keresett utoljára egyetlen jól időzített döntéssel százezer forintot? Az Opel 2017. áprilisban minden új kishaszongépjárműhöz 100.000 forintos Praktiker utalványt ad ajándékba. Talált pénz!

 

2. OK: GARANCIA, ÉS MÉG TÖBB GARANCIA!

Minden vállalkozó élete tele van váratlan helyzetekkel, ezért is fontos, hogy odafigyeljünk a garanciára – és ezért is különösen jó hír, hogy az Opel haszongépjárműveihez áprilistól már 2+3 év, vagy 200.000 km FlexCare garancia jár.

 

3. OK: VÉGTELEN FLEXIBILITÁS

Minden vállalkozás más – mégis, sokáig a nagyvállalatok kiváltsága volt, hogy pontosan az igényeikre szabott autóparkkal rendelkezzenek. Ma már szerencsére ez nem így van! Az Opel Movano például többféle hosszban, magasságban kapható, első vagy hátsókerék meghajtással, személyszállítóként és teherszállítóként – és a kialakítási lehetőségekről, extrákról nem is beszéltünk.
 

 

4. OK: A STÍLUS ITT IS ALAP

Vállalkozása minden autója a céget képviseli, akár egy névjegykártya. Hogyan találhat egymásra stílus és hasznosság? Az Opel Vivaro tökéletes példa!

 

 

5. OK: NAPRÓL-NAPRA MEGTAKARÍTHAT

Egy új kishaszongépjármű napról-napra pénzt takaríthat meg cégének. Az Opel Combo fogyasztása például 5 liter alatt van 100 km-en. (x)

 

 

Hirdetés átugrása →