Sikeres női vállalkozók előtt tiszteleg a Dobbantó Program márciusi eseménye

Új elemmel jelentkezik az MKB Bank Dobbantó Programja 2023 tavaszán, amely a Dobbantó vállalkozónői közösség szálait hivatott szorosabbra fűzni. A DoboGO elnevezésű szakmai napon pályázati úton kiválasztott vállalkozónők mutathatják be standokon vagy élőbeszédben cégük üzleti történetét, a résztvevők szakmai előadásokat hallgathatnak, valamint közvetlen kapcsolatba léphetnek cégvezető társaikkal.

A „Dobbantó MKB Bank – pénzügyekről nőknek” programot 2010-ben hozta létre a bank a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvánnyal karöltve (akkori nevén: Dobbantó Budapest Bank – pénzügyekről nőknek). A több mint 13 éves múltra visszatekintő program legfőbb célja a női vállalkozók szakmai kompetenciájának fejlesztése, a vállalkozás-vezetéssel kapcsolatos ismereteik bővítése, valamint a kapcsolati hálójuk kiterjesztésének támogatása. A program alapját jelentő Dobbantó tréninget elvégző hölgyekből létrejött vállalkozónői közösség évről évre növekszik, jelenleg mintegy 500 főt számlál, és a résztvevők elmondása szerint a programtól kapott tudás mellett a legnagyobb értéket maga ez a támogató vállalkozói közösség ereje adja. A program szervezői erre reagálva hívták életre a DoboGO szakmai napot, amely egyszerre teremt lehetőséget a résztvevőknek a vállalkozói kapcsolódások kiaknázására, egymás üzleti történetének megismerésére és sikerének elismerésére, valamint a fejlődésre.

DoboGO – A sikeres Dobbantósok emelvénye

A 2023. március 8-án a SEED Alapítvány által életre hívott Adj Hozzá! Közösségi Adományozói Alap keretében megvalósuló DoboGO eseményen, melynek kiemelt partnere az MKB Bank, 30, Dobbantó tréninget végzett hölgynek lesz lehetősége standokon kiállítva bemutatni cégét és termékeit, míg a szolgáltatást nyújtó vállalkozások képviselői a színpadon mesélhetik el inspiráló üzleti történeteiket. A pályázati úton kiválasztott hölgyek számára a szervezők kétszer egy óra szakértői segítséget biztosítanak a standok színvonalas berendezéséhez, valamint a profi üzleti történetmesélés alapjaival való megismerkedéshez. A pályázással kapcsolatos további részletek elérhetők a SEED Alapítvány weboldalán.

„A Dobbantó Program történetében még nem volt példa olyan szakmai rendezvényre, mint a DoboGO. Ezzel az eseménnyel egyaránt tisztelgünk a képzést eredményesen elvégzett hölgyek sikere előtt, hogy vállalkozásukat felvirágoztatták, és napjainkban is dinamikusan működtetik, továbbá ösztönözni szeretnénk más cégvezető hölgyeket a kiállítók példái által. Az üzleti életben óriási előnyt jelent egy támogató szakmai közösség részének lenni, ennek fontosságát, valamint a kapcsolatok elmélyítését hivatott szolgálni az esemény” – mondta Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Alapítvány ügyvezető igazgatója.

A március 8-i DoboGO esemény részét képezi két szakmai előadás is, dr. Garamhegyi Ábel a Szegedi Tudományegyetem Marketing Menedzsment szakirányú docense a célcsoport igényeinek megértéséről tart előadást, dr. Prónay Szabolcs, a Dobbantó tréning marketing szakértője pedig a brandépítésről, az ügyfelekkel való kapcsolatépítésről, és mindennek a marketinghez fűződő viszonyáról beszél majd.

A rendezvényre azon vállalkozó hölgyek részvételét várják, akik elvégezték a Dobbantó Program kompetenciafejlesztő tréningjét, illetve limitált számban a program iránt érdeklődőket, akik a részvétellel tervezik megtenni az első lépést a vállalkozásfejlesztés irányába. A DoboGO rendezvényre a személyes megjelenésen túl online is be lehet majd kapcsolódni, így a vidékről, esetleg külföldről érdeklődők is nyomon tudják követni az eseményeket. Az alábbi linkre kattintva lehet jelentkezni, személyes részvételre már a mai naptól, online részvételre február 14-től.

„Kiemelt célunk a hazai mikrovállalkozások támogatása, a Dobbantó Programmal pedig kifejezetten a női vállalkozók támogatására és képzésére összpontosítunk. Reagálva az elmúlt pár év gazdasági változásaira, bővítettük a Dobbantó Program palettáját, a 2023-as évben számos újdonsággal jelentkezünk, hogy megfeleljünk a vállalkozók változói igényeinek. Ezt a sort kívánjuk megkezdeni a DoboGO szakmai rendezvényével, amely egyedülálló lehetőséget biztosít minden érdeklődő vállalkozó számára a találkozásra, ötletgyűjtésre és a szakmai közösségbe való integrálódásra” – mondta el Ginzer Ildikó, a Magyar Bankholding standard kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés átugrása →