Kiosztották a magyar franchise szövetség díjait

Február 2-án került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 16. Díjkiosztó Gálája. Ez ahazai franchise szakma legfontosabb eseménye, ahol a legkiemelkedőbb franchise hálózatokat díjazzák.  Évről évre többen neveznek be a versengésbe, melynek köszönhetően számos franchise képviselője vehetett át szakmai elismerést a budapesti New York Palotában.

Az év franchise hálózata elismerést a BENU Gyógyszertárhálózat kapta. Az innováció és modernizáció a kezdetek óta a hálózat egyik alappillére. A BENU vezette be Magyarországon elsőként az úgynevezett szabadpolcos értékesítést, ami a klasszikus gyógyszer kiskereskedelmi tevékenységekhez képest jelentős innovációként jelent meg. Jelenleg több mint 380 gyógyszertár üzemel a BENU márkajelzés alatt.

Idén első ízben került kiírásra az Év Válságálló Hálózata díj. Az évek óta tartó megváltozott gazdasági környezet hívta életre ezt az új díjkategóriát. A szövetség elnöksége a díjat a Fornetti hálózatnak ítélte. A hálózat a pandémia ideje alatt is bebizonyította, hogy gyors alkalmazkodással, a megváltozott körülményekre adott azonnali, hatékony és eredményes válaszokkal még a legnehezebb időszakokban is meg tudta őrizni piaci pozícióit.

Az év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata kategóriában volt idén a legszorosabb a verseny. A szövetség elnöksége úgy döntött, hogy ebben a kategóriában idén 2 díjazottat hirdet győztesként: az Alma Gyógyszertárak-, illetve az AlphaZoo franchise hálózatokat.Mindkét franchise jelentős mértékben tudta növelni egységeinek számát a 2022-es esztendőben.

Az Internet Média és Web Díját a Logiscool hálózat nyerte megújult honlapjáért, MyLogiscoolnemzetközi közösségi diákportáljáért és innovatív digitális megoldásaiért.

Egyéb díjazottak:

Marketing díj:Cafe Frei 

Az Év Innovatív Hálózata:Stilianos babauszoda

Az Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hálózata:Duna House

Hirdetés átugrása →